Topbanner http://www.thijsvanvalkengoed.nl

Hattem - Zwolle - Wapenveld – Hattem

Op 8 oktober reed ik samen met een vriend van mij een rondje in de buurt van Hattem. Het was voor mij de tweede keer dat ik niet in mijn ‘eigen’ omgeving rond reed. Rond het middag uur kwam ik in Hattem aan en vervolgens vertrokken we om uur uurtje of twee op de fiets naar Zwolle. Na een klein stukje door Zwolle te zijn gereden, vervolgende wij onze weg langs de IJssel.

Nadat wij de IJssel weer overgestoken waren vervolgden we onze weg door het bos naar Wapenveld. Onderweg gingen we over verschillende heuveltjes heen. Dat was wel wennen en ik probeerde het rustig aan te doen, maar dat wil natuurlijk niet altijd lukken…

Na iets meer dan een uurtje gefietst te hebben besloten we 20 minuutjes pauze te nemen om vervolgens verder te fietsen. Na nog een paar heuveltjes reden we terug naar Hattem. Daar aangekomen hadden we 47,4 km gereden met een gemiddelde snelheid van 27,2 km/h. Mijn hartslag was gemiddelde wel wat hoger met 142 gemiddeld, maar dat mag zo nu en dan wel. Het was heerlijk om eens wat heuveltjes in het parcours te hebben, want in de polder is het alleen maar vlak!