Topbanner http://www.thijsvanvalkengoed.nl

De eerste zwemtrainingen in Lelystad

Maandagochtend 5.00 uur: Piep-piep piep-piep PIEP-PIEP PIEPERDEPIEP "Ik mag zwemmen, jippie!".

Heel zachtjes uit mijn hoogslaper gekropen, kleren aangetrokken, naar beneden geslopen om mijn ouders niet wakker te maken, melk drinken, tandenpoetsen en dan samen met Thijs naar buiten.

Er zat een klein ijslaagje op de ruiten, dus dat moest er natuurlijk af. Je zult namelijk net zien, dat wanneer je het niet doet opeens de politie achter je aan zit.

Eenmaal in de auto eten we nog even twee boterhammen en al snel komen we bij het zwembad aan. Deur openen, lichten aan, omkleden, bodem naar beneden en duiken maar...

Het was echt leuk en gezellig om weer "samen" in Lelystad te zwemmen. Thijs ging er na een uurtje uit, omdat hij nog niet teveel mag zwemmen. Gelukkig gaat het al stukken beter met hem, al was het wel even wennen om 5.00 uur. Zelf zwom ik een kleine 4 km en dat was voor een opstarttraining prima te doen.

De middagtraining bestond uit een kleine sprinttraining. Aangezien Thijs nog niet mag sprinten, ging hij er na het inzwemmen uit. Voor hem was het de tweede zwemtraining op één dag en dat was al een tijdje geleden. Mijn zwemtraining verliep verder prima naar wens!

Tot slot wil ik nog even kwijt dat het zwembadpersoneel ons geweldig met alles behulpzaam is! Ik ga nu gauw mijn bed in, want het was erg vroeg vanochtend.