Topbanner http://www.thijsvanvalkengoed.nl

Een sportief 2008 gewenst, Sportverkiezingen en op naar de EK in eigen land!

Auteur: Thijs van Valkengoed

Allereerst iedereen een heel goed en sportief 2008 gewenst! Dat het maar een mooi jaar mag worden met de EK in Eindhoven en de Olympische Spelen in Beijing!

Jolijn en ik zijn begonnen aan de laatste trainingsweken op weg naar de EK in Eindhoven. Het gaat spannend worden! Komende zondag gaan we voor twee weken op trainingskamp met de KNZB naar ItaliŽ.

Voordat het trainingskamp van start gaat zwemmen we vrijdag en zaterdag nog de Flanders Swimming Cup, Jolijn de 50 en 100 school en ik de 50 en 200 school. We zijn te gast bij de familie Janssens.

Verder hebben we al eerder gemeld, dat Jolijn genomineerd is voor de Flevolandse Sportverkiezingen! Voor 22 januari moet er gestemd worden. Ik roep iedereen op om op Jolijn te stemmen via www.sportflevo.nl en natuurlijk alvast hartstikke bedankt!

De Flevolandse Sportverkiezingen zijn op 28 januari in het Agoratheater in Lelystad. Cabaretier en sportman Dolf Jansen presenteert de avond. Jolijn en ik zijn dan net terug van trainingskamp.

Nog een leuk bericht! Op 18 januari zijn de Lelystadse Sportverkiezingen. Daarvoor zijn Jolijn en ik allebei genomineerd. Hierover beslist een jury. We zijn benieuwd! Helaas kunnen we er vanwege het trainingskamp niet bij zijn, terwijl het in ons "eigen" onderkomen De Koploper is.