Topbanner http://www.thijsvanvalkengoed.nl

Opsporing verzocht: zwemtas (Speedo rugzak) van Thijs van Valkengoed met dierbare zwemplank

Auteur: Thijs van Valkengoed

Op donderdagochtend 29 januari wilde ik de trein naar Amsterdam pakken om aan het werk te gaan. Helaas was de trein van 8.45 uur vertraagd. De volgende trein zou om 9.00 uur vertrekken. Eenmaal ingstapt bleek, vlak voor vertrek, dat de trein van 9.00 uur opgesplitst zou worden in die van 8.45 uur en van 9.00 uur. Ik zat "natuurlijk" in het verkeerde deel en moest snel van trein wisselen.

Hierbij is helaas mijn zwemtas (rugzak van Speedo) in het bovenvak blijven liggen. De tas voor mijn werk had ik wel mee. In mijn zwemtas zit een van mijn meest dierbare bezittingen, namelijk mijn zwemplank. Net als menig andere zwemmer gebruik ik deze al mijn hele zwemcarrière! De plank is vanaf mijn juniorentijd de hele wereld over gereisd en er staan plaatsnamen op van alle steden, waar ik grote toernooien heb gezwommen. Overigens zijn de namen aardig vervaagd, maar een getekend egeltje is nog wel goed zichtbaar. De zwemplank is aan de ene kant geel, aan de andere kant rood.

Na heel veel bellen met de NS klantenservice en andere instanties bleek mijn zwemtas vandaag (zondag) nog steeds niet afgegeven bij gevonden voorwerpen. Mocht degene die dit leest mijn tas gevonden hebben, dan hierbij het vriendelijke verzoek mijn spulletjes terug te bezorgen, want ik zou het allemaal ontzettend graag terug willen hebben!
Neemt u dus alstublieft contact met mij op!

In mijn tas zaten natuurlijk nog meer zwemspullen, zoals handdoek, zwembroek, bidon, brilletje, peddels etc. Waarschijnlijk zijn verschillende van deze voorzien van mijn voornaam of 'TVV' als initialen.