Topbanner http://www.thijsvanvalkengoed.nl

Jolijn van Valkengoed ontvangt Stadhuispenning uit handen van Burgemeester Horselenberg

De Gemeente Lelystad had tijdens de plaatselijke Sportverkiezingen in Sportcentrum De Koploper een verrassing in petto voor Jolijn. Aan het begin van de avond werd ze namelijk door burgemeester Margreet Horselenberg op het podium geroepen.

Jolijn kreeg uit handen van onze burgemeester de Stadhuispenning van Lelystad, een oorkonde, bloemen en een mooie toespraak!

Jolijn was totaal verrast. Vanwege haar functie bij het Sportbedrijf was zij lid van het organisatieteam, maar dat zij in het zonnetje gezet zou worden en geŽerd met een onderscheiding, dat was bijzonder goed voor haar verborgen gehouden.

Zie ook de nieuwsberichten van de FlevoPost (met foto) en van Omroep Flevoland.

De video en/of foto's van de huldiging met de toespraak van mevrouw Horselenberg en het dankwoord van Jolijn komen t.z.t. nog hier te staan.

In ieder geval werden door de burgemeester nadrukkelijk het geweldige sportjaar 2008 van Jolijn genoemd en de betekenis van haar sportieve loopbaan voor Lelystad.

In het kader hiervan is het leuk om de Sport.nl reportage van NOC*NSF te bekijken, die ook op Zwemsport TV te zien is. Klik bij de laatste optie in het menu op Zwemmen, ga dan naar het middelste gedeelte, zoek de pijl onderaan de beeldjes en scroll helemaal naar beneden tot je het filmpje hebt.