Topbanner http://www.thijsvanvalkengoed.nl

Traininskamp Wachtebeke, BelgiŽ, 8-18 mei 2005

Auteur: Thijs van Valkengoed

Op zondag 8 mei reisde de XLence ploeg samen met Femke Heemskerk af naar Wachtebeke (BelgiŽ) voor een 10 daags trainingskamp. Wachtebeke is een klein plaatsje ten westen van Antwerpen. Het complex bevindt zich op Provinciaal Domein Puyenbroeck, een vakantie-, recreatie- en sportoord. Het complex heeft een mooi zwembad, met in hetzelfde gebouw de kamers waar we verbleven, dus je kon vanuit je bed bijna direct het water in duiken.

Het trainingskamp betekende voor het grootste gedeelte van de ploeg het begin van de voorbereiding op de WK. Het trainingsschema bestond uit 4 trainingscycli met aan het einde van elke cyclus een rustmiddag. Op de eerste rustmiddag bleven we lekker op de kamers een filmpje kijken. Op de tweede rustmiddag gingen we naar Gent. Dit stadje met erg mooie gebouwen is een plek om even lekker tot rust te komen. De laatste rustmiddag gingen Bas, Marleen en ik naar de golfbaan om daar een nieuwe ervaring op te doen: golfen. Dat was erg leuk.

Aan het einde van het trainingskamp konden we terugkijken op een geslaagd kamp, waar we hard getraind hebben en ons ook goed vermaakt hebben.