Topbanner http://www.thijsvanvalkengoed.nl

LelystadSport, krant en website

Auteur: Yvonne van Valkengoed

In navolging van AmsterdamSport en AlmereSport heeft ook Lelystad sinds kort een echte Sportkrant, namelijk LelystadSport. De kranten worden uitgegeven door De Mediauitgevers. Het is een prima concept, dat in meer steden navolging verdient. In de nieuwste editie is een interview met Jolijn en Thijs te vinden. Om het blad digitaal te lezen, klik hier.

Lelystad heeft ook een sportwebsite, namelijk www.lelystadsport.nl, voor al het actuele, plaatselijke nieuws. Amsterdam en Almere hebben, behalve de krant, eveneens hun "sportieve" website.

Er is bovendien een speciale website voor sporters met een beperking, namelijk www.onbeperktsporten.nl. Je kunt hier onder andere de informatiekrant Flevoland editie 2006/2007 vinden, met alle informatie over de mogelijkheden om te sporten voor mensen met een beperking. Absoluut de moeite waard!

Sporters en clubs kunnen hun eigen teksten aanleveren en de Mediauitgevers verzorgen op aanvraag trainingen op locatie, om vertegenwoordigers van clubs op te leiden in schrijfvaardigheden.

Meer weten over de krant en de website? Kijk op www.demediauitgevers.nl.