Topbanner http://www.thijsvanvalkengoed.nl

Magazine Sportief Flevoland gelanceerd

Auteur: Thijs van Valkengoed

Sportief FlevolandTijdens de Sportverkiezingen van Flevoland werd "Sportief Flevoland" gelanceerd, een "magazine met een gezonde kijk op top- en breedtesport". Ook Jolijn en ik zijn met een interview en foto's in dit magazine te vinden. Bij de lancering sprak John Bos, Gedeputeerde Sport van Flevoland, over Flevoland als de "Sportiefste provincie van Nederland".

Zoals je ziet staat ook Jolijn op de cover!

Omroep Flevoland berichtte hierover het volgende:

"Gedeputeerde John Bos wil van Flevoland de sportiefste provincie van Nederland maken. Dat liet hij maandagavond weten in het Agoratheater in Lelystad waar de Flevolandse Sportverkiezingen werden gehouden.

Nederland wil in 2028 de Olympische Spelen organiseren en dat gegeven wil Bos aangrijpen om Flevoland sportief op de kaart te zetten. Vooral de ruimte waar de provincie over beschikt, biedt volgens de gedeputeerde mogelijkheden om sportaccommodaties voor grote evenementen te realiseren.

Als dat lukt, kan de Flevolandse bevolking daarvan profiteren en sportief gezien een voorsprong krijgen op de rest van het land."


Flevoland is de eerste provincie, die dit blad presenteert, in navolging van Sportief Amsterdam, Sportief Rotterdam, Sportief Den Haag en Eindhoven Sportstad.