Topbanner http://www.thijsvanvalkengoed.nl

Huldigingen na EK-succes en olympische tickets

WVZ organiseerde zaterdag 29 maart een gezellig etentje voorafgaande aan de laatste competitiewedstrijd. De hoofdtrainer van de Zoetermeerse club van Thijs en Jolijn overhandigde hen de vijf mascottes van de Olympische Spelen, hartstikke leuk!

Van de voorzitter van Topzwemmen Haaglanden, Marcel Verkijk, hadden broer en zus 's ochtends bij de training van TZH al prachtige bloemen gehad.

Buren, vrienden, familie en bekenden hadden zich de dagen na de EK ook al niet onbetuigd gelaten. Kaarten, bloemen, berichten, het kon niet op. En het blijft maar doorgaan. Dat zoveel mensen zo intens meeleven met "Team Van Valkengoed" is ontzettend leuk en zegt een heleboel. Ook trainer Mark Faber ontving heel veel leuke reacties, net als TopFit.

Op maandag 31 maart werden Thijs en Jolijn ook nog eens flink in het zonnetje gezet! 's Middags door de gedeputeerde sport van de provincie Flevoland, 's avonds door de wethouder sport van de gemeente Lelystad.

Gedeputeerde John Bos kwam tijdens de middagtraining in De Koploper de felicitaties van de provincie overbrengen voor de goede EK-resultaten en de olympische limieten. Ook waren er prachtige bloemen en theaterbonnen.
Zie: Website provincie Flevoland

's Avonds was de aftrap van de sportweek bij een avond voor sportbestuurders om mee te denken over het gemeentelijke sportbeleid voor de komende jaren. Jolijn en Thijs was verzocht rond een uurtje of zeven ook aanwezig te zijn. Nadat wethouder Wiilem de Jager een inleidend praatje had gehouden voor de aanwezigen, werden Thijs en Jolijn naar voren geroepen. Opnieuw prachtige bloemen en als klap op de vuurpijl een enorme verrassing: voor zowel Thijs als Jolijn een cheque van 1000 euro van het collega van B&W als beloning/aanmoediging "on the road to Beijing". Voor sporters zonder (sport)inkomen bijzonder welkom!
Zie: Website gemeente Lelystad en Website LelystadSport