Topbanner http://www.thijsvanvalkengoed.nl

Huldiging door Johan Cruijyff, 24 september 2008

Auteur: Thijs van Valkengoed

Op 24 september waren Jolijn en ik uitgenodigd voor de huldiging van de alumni en studenten van de studies van de Johan Cruyff Institute of Sport Studies, die aan de Olympische en/of Paralympische Spelen hadden meegedaan. In totaal waren er dit er 25 van de verschillende studies van het Johan Cruyff Insitute.

Alle aanwezige sporters werden door Frits Barend naar voren geroepen en vervolgens werd ze een aantal vragen gesteld. Hierna werd het woord gegeven aan Johan Cruijff, die enkel goede woorden over had voor de sporters en sportsters. Van Johan Cruijff gekregen we een grote bos bloemen en een mooi cadeau!

Erg leuk om zo in het zonnetje gezet te worden! Van onze opleiding aan de Johan Cruyff University waren, naast Johan Cruijff, de naamgever, ook verschillende opleiders aanwezig. Ook dat was erg leuk, want zo kon je meteen even bijpraten over de afgelopen tijd.

Dit alles vond plaats voor de start van de open dag van de Johan Cruyff Foundation, waar ik een van de ambassadeurs van ben. Dit jaar waren alle Olympische en Paralympische sporters ook meteen ambassadeur. Dat beloofde een spetterende middag, maar dat leest u in het stukje over deze open dag.

De website van de Johan Cruyff Institute of Sport Studies besteed ook aandacht aan de huldiging met een stukje en foto's.